Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...
Miss Teacher (2016) HD

Miss Teacher (2016) HD

Dec. 13, 2017 (India)N/A
Your rating: 0
9 7 votes

Video trailer

Disa foto nga Filmi

Director

Director

Aktoret

Pershkrimi

Rozë Dej është mësuesja e re në universitet. Ajo është shumë tërheqëse dhe e m’varur në epshe seksuale. Ajo bënë q’mos qe epshet e saj seksuale ti plotësoj me studentet te cilët i mashtron me fantazit e saj.

Loading...
Vleresimi IMDb3.1 108 votes
Loading...