Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 7x2

The Well

Carol dhe Morgan shkojnë te Mbretëria. Atje takojnë Ezekiel, një udhëheqës misterioz i cili ka një sekret të madh.

Oct. 30, 2016

The Walking Dead season 7

Loading...