Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Walking Dead 6x13

The Same Boat

Carol dhe Maggie duhet të luftojnë për jetën e tyre pasi janë marr peng nga një grup Shpëtimtarësh.

Mar. 13, 2016

The Walking Dead season 6

Loading...