Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Taboo 1x2

Episode 2

Pavarësisht kthimit të Delaney-t në Londër, ai kërkon aleatë për rikërkimin e trashëgimisë. Një njeri i papritur në leximin e vullnetit prish planet e tij dhe zbulon natyrën e trashëgimisë së tij.

Jan. 14, 2017

Taboo season 1

Loading...