Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Stranger Things 1x8

Chapter Eight: The Upside Down

Dr.Brenner mban për të pyetur Hopperin dhe Joycen ndrëkohë që djemtë presin me Elevenin tek palestra. Tek Willi, Nancy dhe Jonathan përgatiten për luftë.

Jul. 15, 2016
Loading...