loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Shooter 2x4

The Dark End of the Street

Bob Lee dhe Isaac gjejnë vrasësin më të mirë në botë. Kujtimet e Afganistanit e identifikojnë me emrin Solotov. Nadinë krijon disa teori të reja.

Aug. 08, 2017

Shooter season 2

Loading...