Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Narcos 1x5

There Will Be a Future

Do të ketë një të ardhme

Metodat ekstreme të Pablos i çojnë narkotistët në prag të luftës me Karillon dhe me qeverinë. Penia përpiqet të mbrojë dëshmitarin e tij.

Aug. 28, 2015

Narcos season 1

Loading...