Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Marvel's The Punisher 1x9

Front Toward Enemy

Pas një shpërthimi vdekjeprurës, Kareni shënjestrohet nga një terrorist dhe Franku nuk është i lumtur për këtë. Ndërkohë, Curtisi bën një zbulim të frikshëm.

Nov. 17, 2017

Marvel's The Punisher season 1

Loading...