Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Lethal Weapon 1x8

Can I Get a Witness?

Murtagu dhe Rigsi do të hetojnë një grabitje të re në një kazino, ku u vodh një shumë e madhe. Ndërkohë Rigsi po ashtu do të njihet me një djalosh të vogël për të cilin do kujdeset për pak kohë.

Nov. 30, 2016

Lethal Weapon season 1

Loading...