Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Lethal Weapon 1x3

Best Buds

Rigs dhe Murtog ndjekin një rast të dhunshëm që përfshin një kartel droge, vjedhje, dy vrasje dhe, për fat të keq, oficerin e vjetër trajnues të Murtog, Ned Brauer.

Oct. 05, 2016

Lethal Weapon season 1

Loading...