Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Lethal Weapon 1x11

Lawmen

Murtagu dhe Rigsi do hetojnë vrasjen e një Rojtari të Teksasit ndërsa ai po transportonte një të burgosur nga Los Anxhelosi në Teksas.

Jan. 10, 2017

Lethal Weapon season 1

Loading...