Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Gomorrah 3x5

Episode 5

Çiro dhe Enco bëhen gati për të nisur biznesin e ri së bashku duke filluar me grabitjen e një banke. Një “luftë” e re pritet nga çasti në çast.

Nov. 20, 2017

Gomorrah season 3

Loading...