Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Marvel's Daredevil 1x11

The Path of the Righteous

Fisk dhe Murdok përballen me pasojat e rrugëve të tyre të zgjedhura, ndërkohë që Ben dhe Kerën i afrohen zbulimit të së vërtetës të të kaluarës së Fiskut.

Apr. 10, 2015

Marvel's Daredevil season 1

Loading...