Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Cosmos: A Spacetime Odyssey 1x11

The Immortals

Anija e imagjinatës udhëton nëpër kozmos, për të zbuluar mundësinë e qenieve që jetojnë përgjithmonë si dhe për të shpjeguar se përse qytetërimet zhduken. Më pas, do të vizitoni Kalendarin Kozmik të së Ardhmes dhe të sodisni çfarë shtrihet përpara, me një vizion shpresëdhënës.

May. 18, 2014

Cosmos: A Spacetime Odyssey season 1

Loading...